help with new post pic and view post since last visit

  Post new topicReply to topicPrintable Version
<< View previous topic View next topic >>
Share: Del.icio.us  Digg  Google  Spurl  Blink  Furl  Y! MyWeb  
#1   help with new post pic and view post since last visit
rapidsaid2
CZ Newbie
rapidsaid2 has been a member for over 10 year's 10 Year Member
Status: Offline
Joined: May 02, 2008
0.00 posts per day
Posts: 4
Points: 0
   
hello,
i've problem to this,
after other user post/reply topic and others user login, at forum index, and viewforum not showing new pic new post...
and at view post since last visit blank.. icon_cry.gif

where wrong script..??
i've try restore database & root folder but not succeed.. icon_cry.gif

whose can help me, please....

this sceenshot my problem..

Forum Index


at Viewforum


View Post Since Last Visit



*sorry my bad english but i need your help.. icon_sad.gif



Back to top Reply with quote
#2   
Telli
Site Admin
Telli has been a member for over 14 year's 14 Year Member
Occupation: Self Employed
Age: 40
Fav. Sports Team: Detroit Red Wings
Website: www.codezhost.com
Status: Offline
Joined: May 26, 2003
1.48 posts per day
Posts: 8090
Points: 494,325
   
Do you have a value set for the cookie domain in the Forums ACP? Try removing it if you do.




_________________
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he, who in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee. Ezekiel 25:17
Back to top Reply with quote
#3   
rapidsaid2
CZ Newbie
rapidsaid2 has been a member for over 10 year's 10 Year Member
Status: Offline
Joined: May 02, 2008
0.00 posts per day
Posts: 4
Points: 0
   


Originally posted by Telli @ Sun May 04, 2008 3:49 pm:

Do you have a value set for the cookie domain in the Forums ACP? Try removing it if you do.

yeah...thx so much..!!
it's work..
i've done removing cookie domain..and now is settled..
thx ya..!!! icon_mrgreen.gif



Back to top Reply with quote
Display posts from previous:      
Add To: Del.icio.us  Digg  Google  Spurl  Blink  Furl  Y! MyWeb  
<< View previous topic View next topic >>
Post new topicReply to topic

Jump to 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum